Publikime

Home > Publikime > Njoftime

Njoftim për trajnimin për personat e autorizuar për shitje.

Në zbatim të Rregullores nr.198, datë 29.12.2020 “Për kualifikimin profesional dhe edukimin në vazhdim”, personat e autorizuar për shitje duhet të jenë pjesëmarrës me detyrim në trajnimin që do të mbahet nga ABI Invest.

 

Ky trajnim do të zhvillohet nëpërmjet platformës Zoom nga datat 04-08/ Shtator/ 2023.

 

Ju faleminderit