Hyr në llogari

Njoftime për publikun

21.08.2023

Njoftim për trajnimin për personat e autorizuar për shitje.

Në zbatim të Rregullores nr.198, datë 29.12.2020 “Për kualifikimin profesional dhe edukimin në vazhdim”, personat e autorizuar për shitje duhet të jenë pjesëmarrës me detyrim në trajn...

Lexo me shume
05.12.2022

Njoftim lidhur me disa ndryshime në Prospektin e Fondit të Investimit ABI Flex USD datë 05/12/2022

Të nderuar investitorë të Fondit të Investimit ABI Flex USD, Shoqëria administruese ABI Invest Invest sh.a, informon investitorët e saj se ndryshuar Prospektin e Fondit të Investimit ABI Flex USD. N...

Lexo me shume
06.05.2022

Njoftim i rëndësishëm për tarifat e fondeve ABI Flex EURO dhe USD

Të nderuar Investitorë! Duke ju falenderuar që jeni pjesë e sipërmarrjes tonë dhe keni treguar besim në përgjegjësinë tonë në përpjekjen e vazhdueshme për të synuar rrit...

Lexo me shume